La Clínica HLA Perpetuo Socorro de Lleida, premiada als ‘Best Spanish Hospitals Awards’

REDACCIÓ
Publicat: 
22-10-2021
Actualitzat: 22-10-2021 13:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Clínica HLA Perpetuo Socorro de Lleida, premiada als ‘Best Spanish Hospitals Awards’

Els ‘Best Spanish Hospitals Awards’ (BSH) han premiat la Clínica HLA Perpetuo Socorro de Lleida com a millor centre hospitalari privat d'Espanya en la categoria Matern Infantil. Els premis BSH, que organitza la consultora Higia Benchmarking i la companyia de codificació sanitària ASHO i que enguany han celebrat la seva tercera edició, reconeixen als millors hospitals d'Espanya, tant públics com privats, analitzant més de 250 indicadors en 10 categories diferents. En total, s'han lliurat 54 primers premis i 108 diplomes de finalistes.

Els hospitals HLA Santa Isabel de SevillaHLA Mediterrani d'Almeria també han estat premiats en la gala en les categories de Processos d'Aparell Circulatori i Respiratori i Processos d'Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic. Altres hospitals del Grup HLA, en concret, HLA Inmaculada (Granada), HLA Montpeller (Saragossa), HLA Jerez Puerta del Sur (Jerez de la Frontera, Cadis) i HLA Els Tarongers (Huelva), han estat finalistes en aquests guardons en diferents categories com a Gestió Clínica Global, Processos de Malaltia de la Dona o Processos de l'Aparell Musculoesquelètic, entre altres.

Reconeixement a l'aposta del Grup HLA per l'excel·lència

Aquest és el segon any que els BSH reconeixen als hospitals de la xarxa hospitalària HLA. En 2020, en un any marcat per la gestió de la pandèmia, els ‘Best Spanish Hospitals Awards’ van reconèixer a l'hospital HLA Inmaculada de Granada com a millor hospital privat intermedi d'Espanya en la categoria Diagnòstic del Sistema Nerviós per la seva eficiència sanitària i la qualitat assistencial en tots els seus processos.

Així mateix, durant aquest any, altres prestigioses entitats han posat en valor l'excel·lència i professionalitat dels hospitals HLA. Un exemple va ser el Monitor de Reputació Sanitària (MRS), que va incloure a sis centres de la xarxa assistencial del Grup HLA en el rànquing d'hospitals privats amb millor reputació: HLA Universitari Moncloa (Madrid), HLA Vistahermosa (Alacant), HLA L'Àngel (Màlaga), HLA Jerez Puerta del Sur (Jerez de la Frontera), HLA Inmaculada (Granada) i HLA Montpeller (Saragossa).

Comparteix

També t'interessarà