La companyia de l'Aula de Teatre busca actors de 8 a 16 anys

REDACCIÓ
28-08-2018
  • La companyia de l'Aula de Teatre busca actors de 8 a 16 anys

La companyia La Inestable 21 de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida ha fet una crida a la recerca d’actors de 8 a 16 anys per formar part del seu nou projecte artístic i pedagògic. Per a això ha convocat unes proves per a tots els interessats, que es duran a terme del 14 al 16 de setembre, i amb només un requeriment previ: la disponibilitat per assajar durant els caps de setmana, ponts i festes escolars nadalenques. El termini d’inscripció es tancarà l’11 de setembre. Val a recordar que La Inestable 21 va nàixer en el si de l’Aula de Teatre l’any 2001 com un projecte educatiu que introdueix els estudiants de teatre en el terreny professional de l’escena.

En aquests 18 anys, la companyia ha permès a joves i nens de Lleida viure una experiència que els ha portat a actuar al llarg i ample del país en innombrables teatres, festivals i certàmens, mostrant espectacles d’un gran nivell artístic. Formar part de la companyia permet participar del procés creatiu, crear una producció teatral i realitzar una gira durant un any amb aquell espectacle a tot el territori estatal.

En tots aquests anys, La Inestable 21 ha recollit més de mig centenar de premis i reconeixements pels seus muntatges teatrals a tot Espanya. De fet, l’últim muntatge, titulat Q i dirigit per Antonio Gómez, va guanyar a Madrid la fase estatal dels premis Buero de la Fundació Coca-Cola, així com altres distincions en certàmens teatrals a Dénia, Tafalla i Reinosa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?