La Cursa de l’Indiot, per a dos atletes del Xafatolls

JOAN GÓMEZ
27-12-2019
Actualitzat: 27-12-2019 10:18
  • La Cursa de l’Indiot, per a dos atletes del Xafatolls

Els atletes del Xafatolls de Mollerussa Núria Tilló i Xavier Badia es van adjudicar ahir la trenta-setena edició de la Cursa de l’Indiot de la capital del Pla, que va atreure uns 600 atletes de totes les edats. Com és tradicional, la prova, organitzada per l’ajuntament i l’Associació Atlètica Xafatolls, va tenir com a escenari els carrers del centre de Mollerussa, en un recorregut de 8 quilòmetres. Els primers a creuar la línia de meta, ubicada a la cèntrica plaça Manuel Bertrand, van ser Xavier Badia en categoria masculina, amb un temps de 26 minuts i 11 segons, i Núria Tilló en la femenina, amb un registre de 29 minuts i 38 segons.

El podi masculí el van completar Ivan Espílez (AE Ekke), segon amb 26 minuts i 18 segons, i Jordi Montraveta (Club Triatló Prosan), que va entrar tres segons més tard. El segon lloc femení el va ocupar Eva Ledesma (Tri 4.40), que va cobrir el circuit en un temps de 31 minuts i 14 segons, sis segons més ràpida que Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu).

En la modalitat Ekiden, que consisteix a fer les dos voltes al circuit per equips de dos corredors i en relleus, hi va haver un empat en la categoria masculina entre The Pa-Lla Team (Pascual i Lladós) i Mas d’en Grau (Cendan-Cendan), tots dos amb un registre de 27 minuts i 35 segons. En la modalitat mixta va guanyar el Xafatolls (Carrillo-Ribalta), amb 30:04, i en dones es va imposar el Tri 4.40 Girls (Bru-Onieva), amb 35.53.