La demarcació de Lleida suma 4 morts més amb covid-19 i 41 nous positius

ACN
11-04-2020
  • Imatge arxiu prova coronavirus

El Departament de Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i que no s’ha registrat cap defunció a la RS Alt Pirineu i Aran també arran del coronavirus SARS-CoV-2.

També confirma 37 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.

Actualment, 167 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

  • 100 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 62 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l’UCI
  • 31 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 27 de les quals estan estables a planta i 4 es troben a l’UCI
  • 36 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 16 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 283.

Actualment, 33 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

  • 5 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta
  • 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta
  • 7 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta
  • 4 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

 

En les últimes hores han estat donades d’alta 2 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 78.

El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta