La DGT incorpora un examinador a la demarcació de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
30-06-2021
Actualitzat: 30-06-2021 9:45
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La DGT incorpora un examinador a la demarcació de Lleida

Els 35 examinadors interins de trànsit que divendres passat van acabar el curs formatiu de quatre setmanes de durada que els habilita per a la qualificació de proves en vies obertes al trànsit per a l'obtenció del permís de la classe B ja estan incorporats a la plantilla de la Direcció General de Trànsit, amb el que són ja 851 examinadors els que treballen en tota Espanya.

Les direccions a les quals s'incorporaran els 35 interins que van aprovar el curs són Barcelona, Girona, Badajoz, Madrid entre d'altres. Assignant a la ciutat de Lleida 1 examinador, així com a Sabadell, València, entre d'altres. En total són 27 comandaments les que ampliaran les seves plantilles. 

Una vegada superats els continguts, tant teòrics com pràctics, que s'incloïen en el curs, aquests 35 examinadors interins s'han incorporat aquest mateix dilluns als seus llocs en les 27 prefectures en les quals prestaran els seus serveis.

Totes aquestes incorporacions formen part del compromís de la Direcció General de Trànsit per a augmentar la capacitat d'examinar en algunes prefectures concretes així com fer front a la demanda estacional de realització d'exàmens en moments determinats, com per exemple la dels mesos d'estiu que ara comencen.

Comparteix

També t'interessarà