La Diputació estreny vincles amb la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
17-11-2021
Actualitzat: 17-11-2021 10:15
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Diputació estreny vincles amb la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida

La Diputació de Lleida, a través de l’Àrea d’Igualtat, signarà un conveni de col·laboració amb la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per un valor de 35.000 €, per tal d’impulsar la cooperació, l’educació i la comunicació per al desenvolupament, la cultura de la pau i l’enfortiment del teixit associatiu i solidari a la demarcació de Lleida.

L’objectiu principal de la Coordinadora és el suport i acompanyament a les organitzacions no governamentals per al desenvolupament per tal de promoure la cooperació i l’educació per a la transformació social. Així mateix, impulsa accions, activitats i programes per a la sensibilització de la societat sobre les causes i efectes de les situacions d’injustícia social i de vulneració dels drets humans fonamentals, mediambientals i de gènere.

La diputada d’Igualtat i Cooperació, Helena Martínez, ha destacat que “el conveni ens permet especificar la col·laboració entre la Diputació de Lleida i la Coordinadora d’ONG i AM  i així consolidar el compromís d’ambdues parts de treballar de forma conjunta per la promoció de la igualtat de gènere i dels drets humans, la cultura de la Pau i els ODS al territori de la demarcació de Lleida”.

A més, ha volgut subratllar que “serà la primera vegada que la Diputació i la Coordinadora, a través de l’Àrea d’Igualtat i Cooperació, col·laborin per dur a terme accions arreu del territori amb el compromís explícit que dona la signatura d’aquest conveni i que determinarà els objectius a complir per assolir una demarcació més solidària i més justa”.

A més, la Coordinadora centra la seva tasca en el desenvolupament econòmic, humà i sostenible amb enfocament estratègic de gènere i basat en drets humans (EGBDH) que promou l’empoderament i el protagonisme dels sectors socials en risc d’exclusió, i amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Comparteix

També t'interessarà