La Factoria dels Reixos a punt per aixecar el teló

REDACCIÓ
01-01-2022
  • La Factoria dels Reixos a punt per aixecar el teló
  • La Factoria dels Reixos a punt per aixecar el teló
  • La Factoria dels Reixos a punt per aixecar el teló
  • La Factoria dels Reixos a punt per aixecar el teló

La Factoria dels Reixos ja ho té tot a punt per obrir les portes a partir de demà diumenge, dia en què començaran les representacions d’aquest espectacle realitzat 100% per talent local, impulsat per l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Joventut, Festes, Tradicions i Esport, i dirigit pel polifacètic Ferran Aixalà.

La Factoria dels Reixos tornarà a comptar amb la implicació del sector cultural, amb la participació de 70 professionals i 50 artistes que portaran l’esperit nadalenc i dels Reis Mags a Lleida.

Enguany s’ha ampliat l’aforament per encabir unes 1.500 persones en cada sessió, i l’entrada té un preu simbòlic de 5 € (gratuït per als menors de 2 anys) i hi haurà 10 sessions repartides en els dos dies (2 i 3 de gener)”.

La Factoria dels Reixos va sorgir en el complicat context de l’any passat, per mantenir la il·lusió per a la nit més màgica de l’any. Torna aquest 2022 amb novetats com són les cançons en directe en els diferents espais i moltes altres que es desvetllaran a partir d’aquest diumenge. Es mantenen i s’actualitzen els diferents espais que conformen la Factoria i que serveixen per explicar tota la feinada que hi ha per tal que la nit del 5 de gener els Reis passin per cada casa.

La Factoria dels Reixos es representarà, igual que l’any passat, al pavelló municipal Barris Nord.

Les sessions són: diumenge, 2 de gener, sessions: 10.30 h, 12, 16.30 h, 18 h, 19.30 h i dilluns, 3 de gener, sessions: 10.30 h, 12 h, 16.30 h, 18 h, 19.30 h
Fins ara s’han venut unes 11.000 entrades, però encara es poden comprar a través de la web festeslleida.koobin.com/.

S’han habilitat espais de venda d’entrades a l’oficina de Turisme de Lleida i al Teatre de la Llotja. A més, hi haurà servei de taquilla al Barris Nord el dia de la funció. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta