La Fecoll recollirà joguines noves per Creu Roja

REDACCIÓ
03-12-2020
  • El 'Juga-hi!' de la Fecoll recollirà joguines noves per Creu Roja

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) llança la iniciativa 'Juga-hi! Porta una joguina nova a la Fecoll', fent una crida a les colles de l'Aplec a col·laborar amb la campanya de joguines de Creu Roja.

La col·laboració entre ambdues entitats és habitual, també en altres activitats, i "enguany, més que mai, cal redoblar esforços per incrementar la cinquantena de joguines que normalment cedim a l'entitat. Està sent un any molt complicat i molt especialment per als col·lectius més vulnerables, sobre els que la pandèmia està exercint una pressió insostenible", ha dit Ferran Perdrix, president de la Fecoll.

Així doncs, la Federació pretén que el 'Juga-hi!'sensibilitzi les colles i s'organitzin per fer compres col·lectives i "poder garantir que, aquest Nadal, cap nen i nena de Lleida es quedi sense joguina".

La joguina ha de ser nova, educativa, no sexista, no bèl·lica i cooperativa, i cal portar-la a la Fecoll (C/Obrador 2, Lleida). L'horari de recepció, és de dilluns a divendres, de 9 a 16 hores (excepte festius), fins al 14 de desembre.

Suspeses les activitats nadalenques amb públic

La crisi sanitària ha abocat la Fecoll a prendre altres decisions com la suspensió de les activitats de caràcter popular, amb públic com ara el 'Tronc de Nadal' o la 'Torronada'. La prudència i les la Fecoll), els Aplec de maig i de tardor, i Cervisia Lleida.

"Aquesta situació és summament complexa per una entitat que suma 107 colles i més de 135.000 collistes. La socialització és intrínseca a la nostra activitat i estem parlant d'esdeveniments de caràcter multitudinari. Des de la Fecoll estem fent tot el possible perquè aquesta època no ens passi factura com a 'família' i he d'agrair molt especialment a les colles, l'esforç que han fet per adaptar-se a la situació i la bona acollida que han dispensat a iniciatives com #aplecacasa. Aquesta sintonia és la que ens fa especialment valuosos per tirar endavant altres iniciatives solidàries, molt més necessàries ara mateix", ha explicat Perdrix.     

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?