La Festa de Moros i Cristians de Lleida manté els capitans i els càrrecs de les comparses

REDACCIÓ
19-11-2021
  • La Festa de Moros i Cristians de Lleida manté els capitans i els càrrecs de les comparses

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida celebra diumenge, dia 21 de novembre, a la Seu Vella i a partir de les 12.00 hores, el Mig Any Fester, un acte protocolari dins el calendari fester en el que es fa el relleu de l'honor i la representació dels que han estat capitans i càrrecs durant l’any.

Enguany, però, com que no es va poder celebar la Festa amb normalitat es va acordar que no hi hauria aquest relleu i les capitanies i els diferents càrrecs de les comparses seguiran un any més amb l’objectiu que la Festa de 2022 sigui el més complerta posible i amb plena normalitat.

Per tant, la música serà la gran protagonista del Mig Any Fester i es comptarà amb la participació d’Ilerband, la banda de carrer de Lleida integrada dins la Banda Municipal de la Ciutat de Lleida, encapçalada pel seu director, José Bretos. L’acte consistirà en una entrada de les compareses mores i cristianes a la nau central de l’antiga catedral acompanyades de la música de marxes, la presentació dels càrrecs, dels capitans i un concert d’Ilerband, per acabar amb els parlaments de les autoritats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta