La fira veu necessari avaluar la utilitat del Palau de Vidre

REDACCIÓ
02-10-2018
  • La fira veu necessari avaluar la utilitat del Palau de Vidre
  • La fira veu necessari avaluar la utilitat del Palau de Vidre

El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, va manifestar ahir que seria desitjable fer un “plantejament global” sobre el futur del Palau de Vidre amb l’ajuntament, que és el seu propietari. Va indicar que pròximament en renovaran els lavabos i va assegurar que la fira reposa tots els vidres que es van trencant i que també els neteja periòdicament, però va recordar que la institució només utilitza aquest edifici una vegada a l’any, amb motiu de Sant Miquel-Eurofruit.

Oró va fer aquestes declaracions després que els expositors de productes alimentaris de Sant Miquel que estaven ubicats al Palau de Vidre critiquessin la brutícia i el mal estat de l’immoble. “Cal analitzar què pot fer-se perquè tingui més utilitat i llavors veure les inversions necessàries”, va opinar. Actualment, el Palau de Vidre serveix durant tot l’any, a excepció dels mesos de maig i setembre, com a mesquita de la comunitat islàmica que abans resava al carrer Nord.

Per la seua part, la presidenta de l’associació de veïns de Cappont, Veni Ros, es va mostrar a favor d’“un rentat de cara a aquest espai, ja que està en decadència total”. Creu que “molta gent que ha vingut a visitar la fira s’haurà sorprès de veure el Palau de Vidre en aquest estat. Tant aquest espai com el pavelló Antorxa haurien de recondicionar-se, perquè els equipaments dels Camps Elisis estan molt malament”, va concloure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?