La Flama del Canigó il·lumina la festa de Sant Joan a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
22-06-2023
Actualitzat: 22-06-2023 9:17
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Flama del Canigó il·lumina la festa de Sant Joan a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

La Flama del Canigó arribarà aquest divendres a Lleida. I ho farà de mans del Club Ciclista Terraferma amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari. Serà a partir de les 19.30 hores, quan començaran les activitats de Cultura Popular, a les quals seguiran la lectura del manifest, a les 20 hores, i el lliurament de la Flama a les diferents entitats i barris de la ciutat.

La Flama del Canigó il·luminarà Lleida la nit de Sant Joan. Així, es farà la tradicional recepció de la flama a la Paeria, que encendrà les fogueres de la ciutat i, alhora, l’activitat s’emmarca dins de les propostes de l’Estiu en Viu.

Aquesta és una tradició catalana que té una simbologia vinculada a la persistència i la vitalitat cultural. La flama inicia el descens del cim del Canigó i diverses entitats hi participen fent relleus en un recorregut per arribar a diferents punts dels Països Catalans i repartir-la arreu del territori.

En aquesta iniciativa hi col·labora, a més de l’Ajuntament de Lleida, la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Associació Club Ciclista Terraferma.

Ioga a la Seu Vella, amb places exhaurides

La programació de l’Estiu en Viu també incorpora “Ioga a la Seu Vella” que es durà a terme aquest dimecres, a les 20.30 hores, i que té les places exhaurides.

Una activitat adreçada a tothom que vulgui relaxar-se en un marc arquitectònic incomparable. En aquesta ocasió, Dia Internacional del Ioga, tot el públic assistent podrà participar d’una sessió de ioga i meditació a càrrec del professor Jordi Prats.

L’activitat, que està organitzada pel Consorci del Turó de la Seu Vella, se celebrarà a la Nau Central.

Ajuntament de Lleida
Comparteix

També t'interessarà