La Fundació La Caixa concedeix 36.000 € a un projecte de la Fundació Verge Blanca

REDACCIÓ
22-01-2021
  • La Fundació La Caixa concedeix 36.000 € a un projecte de la Fundació Verge Blanca

La Fundació La Caixa, a través de la convocatòria Interculturalitat i Acció Social 2020, ha concedit una ajuda per valor de 36.000 euros a un projecte de millora de la convivència intercultural i cohesió social a Lleida.

Concretament es tracta de la iniciativa impulsada per la Fundació Verge Blanca, que té com a objectiu posar recursos socioeducatius al proveïment de les famílies amb menors al seu càrrec d’entre tres i dotze anys en situació de vulnerabilitat del barri de Balàfia.

En aquest sentit, el que aquest projecte pretén és compensar les desigualtats socioeducatives existents a través del reforç escolar, la interacció social i les activitats de lleure.

En el conjunt de tot l’Estat aquesta línia d’ajuts de la Fundació destinarà un total de 2,2 milions d’euros que es repartiran entre vuitanta projectes que ajudaran al voltant de 40.000 persones, majoritàriament immigrants, persones residents en barris desfavorits, o nens i nenes en edat escolar.

Així mateix, els projectes afavorits per aquesta convocatòria s’estructuren en quatre àmbits d’actuació: gestió de la diversitat, promoció de la inclusió, foment del respecte i els valors de la comunitat i programes educatius i de prevenció.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta