La Generalitat presenta el nou CAP de la Seu d’Urgell

redacció
15-02-2017
  • La Generalitat presenta el nou CAP de la Seu d’Urgell

La Generalitat va presentar ahir a l’ajuntament de la Seu d’Urgell l’avantprojecte del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la capital de l’Alt Urgell.

Les obres del nou CAP de la Seu d’Urgell s’iniciaran previsiblement l’últim trimestre d’aquest any i tindran una durada aproximada d’uns quinze mesos. El nou equipament sanitari té un cost pressupostat de 3,2 milions d’euros i s’edificarà als antics garatges de l’empresa de transports Alsina Graells, que en l’actualitat acullen els magatzems municipals.

A la presentació del projecte del nou CAP van assistir l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; la regidora de Salut, Montserrat Bonet; els portaveus de tots els grups municipals, així com representants d’atenció primària de la capital alturgellenca, del departament de Salut, d’Infraestructures de la Generalitat i de l’adjudicatària de l’avantprojecte de construcció, Llongueras Clotet Arquitectos.

La trobada va servir també per recollir les diverses valoracions i els suggeriments dels professionals sanitaris i del consistori de la Seu d’Urgell sobre un equipament que ha d’estar disponible de cara a l’any 2019.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next