La Gran Rifa de Nadal reparteix els primers mil números per al sorteig

LLEIDACOM
30-11-2017
  • La Gran Rifa de Nadal reparteix els primers mil números per al sorteig

La Gran Rifa de Nadal de Lleida.com ja porta repartits un miler de números per participar al sorteig de lots de Nadal de productes de les terres de Lleida. En només 5 dies en marxa, aquesta iniciativa, que arriba a la quarta edició, ha tingut una gran resposta per part dels seguidors del portal, que esperaven una nova convocatòria d'aquesta rifa.

Els regals que integraran els lots ja han començat a arribar per part de les més de 50 empreses que ja formen part d'aquest esdeveniment. Vins, caves, torrons, galetes, confitures, formatges, però també altres productes com impresores, roba, il·luminació, o bé experiències com cursos, tallers infantils o sessions d'spa són alguns dels productes que estaran repartits entre els lots de la Gran Rifa de Lleida.com d'enguany.

Per participar, només cal seguir les normes que s'indiquen en aquesta pàgina. Compartir les publicacions a les xarxes socials són les formes més senzilles per participar, però la Gran Rifa també vol aprofitar per fomentar la cultura i premia amb números per al sorteig els "lleidacomers" que visitin els museus de les terres de Lleida i enviïn fotografies. Les compres a través de la botiga online i també les que es facin a les diferents empreses que participen a la Gran Rifa donaran el màxim número de punts per al sorteig, que tindrà com a referència les últimes xifres dels números premiats a la Loteria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta