La Granja d’Escarp celebra la Nit de les Ànimes amb castanyes i terror

REDACCIÓ
02-11-2019
  • La Granja d’Escarp celebra la Nit de les Ànimes amb castanyes i terror
  • La Granja d’Escarp celebra la Nit de les Ànimes amb castanyes i terror

Els lleidatans van complir un any més la tradició dijous a la nit i van tornar a combinar la celebració de la castanyada i Halloween. Molts municipis es van sumar a la “nit de les ànimes” per organitzar túnels del terror gràcies a la col·laboració dels veïns, que es van disfressar de personatges fantàstics terrorífics, entre els quals no van faltar les tradicions bruixes o els zombis, així com els protagonistes del cine de terror. Un dels últims a sumar-se a aquesta celebració, i amb gran èxit, va ser la Granja d’Escarp, que va incloure en la celebració de la Nit de les Ànimes un passatge del terror.

L’aventura va començar a partir de les 19.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, on es va explicar una història amb diverses sorpreses terrorífiques. A les vuit del vespre va obrir el passatge situat a l’antic carrer Tort. En acabat, els veïns van poder gaudir d’un sopar popular i una discomòbil al Centre Cívil Lo Ball.

A la capital del Segrià, l’Associació de Veïns Jaume I també va celebrar com és tradició la seua castanyada popular, amb castanyes, vi dolç i una bona participació de socis de l’entitat i veïns del barri.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?