La guanyadora del Premi Visual Art 2019, seleccionada per competir al Festival de Sitges

REDACCIÓ
16-09-2019
  • La guanyadora del Premi Visual Art 2019, seleccionada per competir al Festival de Sitges

‘Nunca te dejé sola’, la pel·lícula de Mireia Noguera que ha aconseguit fa uns dies el Premi Visual Art 2019, competirà en la Secció Oficial de Curts Fantàstics del 52 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, que se celebrarà del 3 al 13 d’Octubre. La cinta, produïda per Mammut i protagonitzada per Nora Navas i Clara Pons en els seus principals personatges, es visionarà el dissabte 5 d’octubre, a la sala Tramuntana Melià, juntament amb els altres 9 films amb els quals competirà en la secció de curtmetratges. L’Ajuntament de Lleida va instaurar fa sis anys el Premi Visual Art amb l’objectiu de contribuir a la realització d’un curtmetratge, de ficció o documental de producció independent, d’autors o productors novells radicats a Catalunya, i així promoure un cinema independent, emergent i de nous talents

La setmana passada, el jurat del Premi Visual Art 2019, format per Yolanda Olmos Ruiz, productora executiva i documentalista; Joan Ramon Armadàs Monclús, periodista i escriptor, i Montse Sanjuan Oriol, escriptora, va fer públic el seu veredicte on escollia el treball de Mireia Noguera entre els deu projectes presentats a concurs, procedents de Barcelona (6), Lleida (3) i L’Hospitalet de Llobregat (1). El Premi Visual Art està dotat amb 10.000 euros. La mecànica de la història de ‘Nunca te dejé sola’ és pròpia d’un thriller psicològic, on el ‘flashback’ o joc de salts entre el present (món real) i el passat (mon oníric) és un dels elements narratius i visuals més importants.

Mireia Noguera presenta la història de Clàudia, una adolescent que sempre ha sentit un estrany rebuig per la seva mare. Un dia l'acompanya a netejar la casa familiar on solien estiuejar. Una vegada allí, es troba amb els fantasmes del seu passat i es veu obligada a enfrontar-se a la veritat de la qual porta escapant tota la seva vida.  

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Què en penses del tancament de Hasel al Rectorat contra el seu empresonament?