La Guàrdia Urbana col·labora en un calendari amb la protectora Amics dels Animals del Segrià

REDACCIÓN
05-12-2018
  • La Guàrdia Urbana col·labora en un calendari amb la protectora Amics dels Animals del Segrià
  • La Guàrdia Urbana col·labora en un calendari amb la protectora Amics dels Animals del Segrià

Protegir i servir és el principal lema de qualsevol cos policial. En definitiva, ajudar els altres. I això és el que ha fet la Guàrdia Urbana després de col·laborar en un calendari solidari de la protectora Amics dels Animals del Segrià. Són dotze fotografies, fetes per David García Cazorla, en les quals els agents comparteixen protagonisme amb gossos i gats que en el moment de l’elaboració del calendari estaven buscant família. Alguns d’ells, actualment, ja l’han trobat.

Són dotze fotografies en les quals es poden veure els agents en les seues diferents funcions posant amb gossos i gats del refugi. Alguns apareixen a l’escriptori de la comissaria, com és el cas de la que il·lustra el mes d’abril, amb Robin i Hipólito; o de maig, amb Caliope i Thalia, a la Seu Vella o al mateix despatx de l’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, que posa per a la causa amb el gos Tro. Tota l’organització del calendari, imprès per Gràfiques Jou, ha anat a càrrec dels voluntaris de la protectora i els interessats poden adquirir els exemplars al Centre Veterinari ICANATURA, situat al carrer Penedès, 6 de Lleida, al barri de Balàfia. El preu és de deu euros.

Els fons que es recaptin amb les vendes d’aquest almanac serviran per poder seguir endavant amb la tasca de la protectora i sufragar despeses com el lloguer, veterinari, menjar i material per als animals. A més a més, el desig del refugi és poder comprar un terreny en el futur si aconsegueixen prou diners. Els voluntaris van escollir els gossos i gats que necessitaven una família de forma més urgència, per animar d’aquesta manera la seua adopció.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com celebres la Setmana Santa?