La importància d'una bona higiene dental

07-12-2020
  • La importància d'una bona higiene dental

És molt important mantenir els bons hàbits no només d’alimentació o d’exercici, també ens hem de cuidar per dins i per fora. I sobretot de la nostra salut bucodental, ja que si la descuidem ens pot ocasionar en problemes més greus que es poden evitar. Des d'Ilerdent ens volen ajudar a mantenir sempre una bona higiene dental amb aquests consells i recomanacions:

  • Consells i hàbits per mantenir una bona salut bucodental

Mantenir una bona salut bucodental és possible si ens planifiquem i seguim aquests consells, que ens ajudaran a organitzar-nos i poder entendre millor totes les peces a tenir en compte a l’hora de cuidar la nostra higiene dental.

Aquestes rutines i hàbits són importants a seguir, tant si ens hem sotmès amb algun tractament dental anteriorment com si no, ja que ens ajudaran sempre a prevenir qualsevol problema o minimitzar-lo si n’apareix algun.

  • Rutina d’higiene bucodental

El primer consell, tot i que pot semblar el més fàcil sovint és el que oblidem abans. Arribem cansats a casa o se’ns oblida i ens fa mandra rentar-nos les dents, però un cop ho hem fet ens sentim millor i no hem tardat ni cinc minuts en fer-ho.

Per això és important marcar-nos una rutina d’higiene bucodental, per exemple rentar-nos les dents de seguida després de cada menjada, perquè d’aquesta manera no ens farà tanta mandra després, i evitem deixar-ho per últim moment i acabar directament per no fer-ho. 

  • Hàbits saludables

Tenir uns hàbits de vida saludables ens ajudaran a mantenir també una bona higiene dental. Per exemple consumin aliments saludables, que no continguin molts sucres, ja que aquests són perjudicials per a la salut bucodental. Evitar el tabac o l’excés de cafè també ens ajudaran a tenir una bona salut bucodental, ja que són productes molt perjudicials per a les dents.

  • Realitzar visites periòdiques al dentista

A Ilerdent ens animen a visitar periòdicament el vostre dentista, per exemple, una vegada a l’any, per tenir una revisió i veure que tot segueix correctament. En cas de dolor o d’algun problema en alguna part de la boca us recomanem visitar com més aviat millor el vostre especialista per tal de minimitzar el problema el més aviat de es pugui.

També us recomanem realitzar-vos una neteja dental a la nostra clínica una vegada a l’any. Això ens permetrà realitzar una neteja més profunda i poder eliminar tota la placa bacteriana que no és possible eliminar amb la neteja habitual a casa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta