La Jornada solidària d'Alumni Lleida en benefici de l'Associació Aremi gravarà una flashmob

REDACCIÓ
Publicat: 
14-04-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Jornada solidària d'Alumni Lleida en benefici de l'Associació Aremi gravarà una flashmob
    Peu de foto: 
    Associació Aremi

Aquest Matí a la Sala d’activitats de la Residència AREMI la Presidenta de l’Associació AREMI, Ma Mercè Batlle, juntament amb la Romina Polo, membre de la junta directiva de l’Associació d’ex alumnes de la Universitat de Navarra i en Paco Cerdà, President de la Fira de Lleida i ex alumne també de l’associació, han presentat la jornada solidària organitzada en favor de l'Associació Aremi, una entitat que treballa amb i per a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars de les comarques lleidatanes.

Durant la jornada es duran a terme diverses activitats, essent la gravació d’un flashmob el plat fort del dia, tot i que també hi haurà sortejos, un pla infantil amb monitora i un dinar solidari al Restaurant Davall de la Llotja.

Es convoca a antics alumnes i a tota la ciutadania a ballar plegats una Flashmob que ha coreografiat la Maylos Pons. La col.laboradora de la Jurnada ha explicat que “la rotllana que proposa el ball és un símbol de la inclusió i afavoreix que tothom s’hi pugui sumar”. La música de la pel·lícula Piratas del Caribe va ser escollida per les mateixes persones que han fet el vídeo que promocionarà la jornada i a més a més facilitarà que tothom ja vingui amb la idea del que ballarà.

La Jornada comptarà amb un dinar amb animació i tallers per als infants i posteriorment se sortejaran regals de productes de proximitats cedits per empreses que se sumen a l’objectiu.

La Junta d'antics alumnes de la Universitat de Navarra a Lleida té una forta consciència social i els valors i la missió d'Aremi coincideixen amb la finalitat dels seus membres.

Associació Aremi
Comparteix

També t'interessarà