La Llar de Jubilats del Secà estrena una aula informàtica

REDACCIÓ
11-12-2019
  • La Llar de Jubilats del Secà estrena una aula informàtica

La Llar Municipal de Jubilats del Secà de Sant Pere de Lleida compta des d’ahir amb una ciberaula per introduir la gent gran en l’ús de les noves tecnologies. L’espai, que beneficiarà els usuaris del programa de Gent Gran de la fundació La Caixa, compta amb nou ordinadors, una impressora multifuncional i una pantalla amb un projector. L’objectiu del nou equipament és fomentar el coneixement en les tecnologies i facilitar la participació social mitjançant tallers d’iniciació en informàtica i xarxes socials, així com la creació de projectes digitals.

El programa Gent Gran de La Caixa es va engegar ara fa 21 anys en col·laboració amb la Paeria i, a dia d’avui, ofereix diverses activitats en un total de deu centres municipals, així com a l’Espai Caixa Balàfia i Sant Anastasi. Segons va apuntar ahir durant la presentació de la ciberaula el subdirector de la fundació bancària, Marc Simón, aquest any un total de 9.432 persones grans de Lleida han participat en les més de 270 activitats que hi havia programades, destinades a fomentar l’envelliment saludable, el bon tracte i la participació social.

A l’acte d’inauguració també va acudir l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, que va destacar que aquest col·lectiu és molt actiu i que la fractura digital que existia fins ara s’està reduint pel domini de les noves tecnologies. Per aquesta raó, “és important continuar oferint aquest acostament a la informàtica i a les eines digitals perquè mantinguin un paper actiu dins de la societat”. Els jubilats de la Llar del Secà també faran ús d’aquest espai.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next