La màgia, la il·lusió i els somriures inunden Lleida amb l’arribada dels Reis Mags

REDACCIÓ
06-01-2020
  • La màgia, la il·lusió i els somriures inunden Lleida amb l’arribada dels Reis Mags
  • La màgia, la il·lusió i els somriures inunden Lleida amb l’arribada dels Reis Mags
  • La màgia, la il·lusió i els somriures inunden Lleida amb l’arribada dels Reis Mags
  • La màgia, la il·lusió i els somriures inunden Lleida amb l’arribada dels Reis Mags

La màgia, la il·lusió i els somriures han inundat els carrers de Lleida amb l’arribada dels Reis Mags a la ciutat. Milers de nens i nenes els han rebut a l’estació Lleida-Pirineus i han seguit la comitiva reial per tot l’itinerari per on ha transitat fins a arribar al Palau de la Paeria, on l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, els hi ha lliurat les claus màgiques que obren totes les cases de la ciutat.

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat puntuals a l’estació Lleida-Pirineus en l’històric tren ‘Ie-ie’, on els infants els han esperat amb una barreja d’impaciència i emoció. La cavalcada, un dels actes populars més multitudinaris de l’any, ha iniciat el recorregut de dos quilòmetres a la plaça Ramon Berenguer IV, i tot seguit ha passat per la Rambla Ferran, Francesc Macià, avinguda Blondel i avinguda Madrid, on ha girat per l’avinguda Catalunya per tornar a agafar l’avinguda Blondel i arribar a la Paeria, on l'alcalde Miquel Pueyo ha donat la benvinguda els Reis i els hi ha lliurat les claus de la ciutat.

El paer en cap, acompanyat del regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha donat la benvinguda als Mags d’Orient amb un missatge social i ecologista.

En primer lloc, els hi ha demanat que tots els ciutadans puguin gaudir de drets socials bàsics, com una casa i un treball dignes, i que plegats sapiguem fer de Lleida una societat més justa i igualitària en tots els sentits.

En la seva carta als Reis, Miquel Pueyo no ha obviat plantejar el repte que tenim els humans: garantir el futur del planeta, per la qual cosa ha demanat que amb la seva màgia siguem capaç d’unir-nos per mantenir un medi ambient net i saludable per les noves generacions, encarnades amb els infants que avui han rebut als Reis.

Ses Majestats també s’han dirigit als infants i les seves famílies en arribar a la Paeria. En finalitzar els parlaments, Ses Majestats han rebut un tortell de Reis del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, i tot seguit els menuts han pogut saludar-los de prop i fer-los un petó dins del Pati de la Paeria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?