La Mariola ajorna al 2017 recuperar la seua festa major per falta de liquiditat

l. ribes
Publicat: 
23-06-2016
Actualitzat: 23-06-2016 11:58
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Mariola ajorna al 2017 recuperar la seua festa major per falta de liquiditat

Malgrat els esforços fins a l’últim moment de l’associació de veïns de la Mariola, finalment el barri no podrà recuperar aquest any la seua festa major, després de 8 anys sense celebrar-la, per falta de liquiditat. Víctor Ruiz, el president de l’entitat veïnal, va explicar que ja han rebut la subvenció del 2015 de la Paeria, d’uns 2.700 euros, l’import dels quals destinaran sobretot a sufragar despeses endarrerides i a pagar a proveïdors. “És una pena, confiàvem a poder recuperar la festa aquest any per fomentar l’esperit de barri que vam aconseguir durant la recent setmana cultural, però els números no surten. Prioritzem curar-nos en salut i optarem per organitzar alguna activitat a preus populars que ens permeti tenir un marge de benefici més gran que, al seu torn, ens permeti disposar de més liquiditat per organitzar futures celebracions”, va assegurar.

En aquest sentit, Ruiz va explicar que tornen a reactivar una campanya per captar més socis i comerciants que vulguin adherir-se a l’associació. Com a reclam per aconseguir-ho, utilitzen les xarxes socials de l’entitat veïnal per fer difusió de promocions i ofertes de comerços del barri. “Fomentem el consum en els negocis del barri i, al mateix temps, impulsem que comerciants que encara no són socis s’uneixin a l’entitat. Diverses botigues i bars ja s’han associat gràcies a aquesta fórmula”, va subratllar. Així, Ruiz confia que l’any que ve podran organitzar finalment una festa major, encara que sigui senzilla i barata.

Aquest dilluns van començar els treballs de substitució de llambordes trencades o en mal estat del carrer Pius XII, que es prolongaran una vintena de dies, segons van explicar fonts veïnals.

 

Comparteix

També t'interessarà