La Mariola lluirà un nou mural fet per joves "en favor de la tolerància i el respecte"

REDACCIÓ
26-11-2020
  • La Mariola lluirà un nou mural fet per joves "en favor de la tolerància i el respecte"

Un grup de joves pintarà entre avui i dissabte un mural participatiu al barri de la Mariola. L’acció es durà a terme en un tram de mur de 49 metres quadrats situat a la plaça del Riu Flamisell, davant de la Parròquia de Sant Pau Apòstol. El disseny del mural es durà a terme sota la direcció artística de la il·lustradora lleidatana Cristina de Juan.

L’activitat contarà amb la participació de joves vinculats a l’activitat Matinal Lleida Street-Art, programada en l’Agenda Jove Tardor 2020, de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, conjuntament amb joves usuaris dels Centres Pare Palau, Ciberaula les Moreres i Calidoscopi, coordinats pel Pla de Desenvolupament Comunitari de la Mariola.

Amb aquestes accions es pretén contribuir a decorar els carrers i places de la ciutat potenciant una imatge positiva, trencadora d’estereotips, alhora que es treballa la identificació amb l’espai dels joves de la ciutat.

En aquesta ocasió i seguint amb la línia de visibilització de la multiculturalitat, l’obra pretén ser un reflex de tolerància i respecte, que aporti atributs positius que ressaltin el caràcter del barri i la gent que hi viu. El mural anirà acompanyat d’un missatge on s’inclourà una frase, amb diferents llengües i alfabets, fruit de les propostes dels joves que pintaran.

L’artista Cristina de Juan (@dejuancristina) s’ha format a l’Escola Municipal de Belles Arts Leandre Cristòfol de Lleida, l’Escola Joso de Barcelona i l’École Etienne de París i ha participat en projectes artístics a diferents llocs del món.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?