⏯️ La mobilització solidària del Sant Joan de Déu arriba amb més força que mai a Lleida

REDACCIÓ
06-05-2021
  • ⏯️ La mobilització solidària del Sant Joan de Déu arriba amb més força que mai a Lleida

La Magic Line SJD, la mobilització solidària de Sant Joan de Déu, tindrà lloc el proper 13 de juny i enguany proposa un model 100% segur i adaptat a la situació sanitària. Lleida es suma a la iniciativa i s’uneix als territoris de Barcelona, Mallorca, Valencia, Terres de l’Ebre i Manresa. Les inscripcions ja estan obertes per la caminada del proper 13 de juny on els equips participaran amb el seu grup bombolla i podran caminar pel seu propi recorregut.

La mobilització solidària caminarà sota el lema “Més que mai”, una caminada que va néixer amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita, i "amb la COVID-19 és ara, més que mai, quan hem de demostrar que la solidaritat no s’atura i que en temps de crisi és quan s’obre més camí".

Novetats: grups bombolla que caminaran per on vulguin

Al mes de març van obrir-se les inscripcions per una Magic Line 100% segura que s’adapta a totes les mesures sanitàries. Aquest any, les inscripcions són per grups bombolla, en equips de 2 a 6 persones. Grups de famílies, escoles, amistats i empreses crearan el seu Bubble Team i se sumen al repte solidari per captar fons que es destinaran a projectes socials dirigits a persones en situació de vulnerabilitat. La nova modalitat també contempla que es pugui crear un Magic Team: aquest és un equip líder, també de 2 a 6 persones, però que té la capacitat d’aglutinar altres Bubble Teams, per exemple, d’una mateixa escola o empresa.

Però a més a més, aquest any, les circumstàncies fan que la Magic Line tingui una oportunitat per créixer. Per això, serà una Magic Line 100% segura i el recorregut serà lliure. Cada equip triarà per on caminar i podrà fer la Magic Line per qualsevol racó del món. Abans del dia de la caminada, els equips hauran de marcar el recorregut a l'App de la Magic Line i entre tots i totes es formarà el gran mapa de la solidaritat. Aquest any, més que mai, es reflexarà que a la Magic Line ningú competeix: tothom camina junt, endavant deixant un impacte d’alegria, cultura i solidaritat per allà on passen.

La il·lustració de la Magic Line 2021: alegria i companyia

L’artista Judit Canela ha il·lustrat la imatge d’aquesta edició, que evoca a l’alegria del dia de la caminada, però sobretot, mostra les persones que s’acompanyen, es fan costat i caminen juntes, ara més que mai.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?