La Mostra de Lleida estrenarà una nova secció de Terror Llatí

REDACCIÓ
08-05-2019
  • La Mostra de Lleida estrenarà una nova secció de Terror Llatí

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que celebrarà la vint-i-cinquena edició del 6 al 13 de juny a Lleida, estrenarà una nova secció no competitiva dedicada al cine de terror que es produeix en l’àmbit llatinoamericà. Aquesta secció, denominada Terror Llatí, exhibirà sis pel·lícules produïdes entre els anys 2017 i 2019, que han obtingut una gran acollida després del seu pas per diversos festivals especialitzats i que són encara inèdites comercialment a Espanya.

Es tracta de dos produccions brasileres, una d’argentina, una de cubana, una de mexicana i una altra de colombiana, que formaran la programació, d’aquesta nova secció de la Mostra, que pretén atansar al públic amant del gènere la mirada llatinoamericana de l’horror. Totes aquestes pel·lícules es projectaran a les sales Screenbox Funatic de Lleida en sessions que presentarà l’actor i director lleidatà José Mellinas, especialista en el gènere de terror. Les dos produccions brasileres que podran veure’s a Lleida són Morto nao fala, de Dennison Ramalho (2018) –premiada al Festival de Cinema de Terror de Nova York– i O clube dos canibais, de Guto Parente (2018), amb un ampli recorregut per festivals de tot Europa. També s’exhibirà la cinta Vuelven, de la mexicana Issa López (2017); Siete cabezas, del colombià Jaime Osorio (2017), que va participar en el Festival de Sitges, entre altres certàmens internacionals; la producció de l’Argentina i Nova Zelanda Abrakadabra, dels cineastes Luciano i Nicolás Onetti (2018), que es va poder veure durant la Setmana de Terror de Sant Sebastià i el festival d’aquest gènere de Molins de Rei, i la cinta britànica del director cubà Rudy Riverón ¿Eres tú, papá? (2018), que també compta amb diversos premis internacionals.

La Festa del Cine compleix deu anys i ho celebrarà del 3 al 5 de juny

La Festa del Cine compleix deu anys i entre els pròxims dies 3 i 5 de juny celebrarà la setzena edició, amb les entrades rebaixades a 2,90 euros en sales de tot Espanya, va anunciar ahir la federació d’exhibidors FECE. Com és habitual, per participar-hi és necessari acreditar-se al web de la Festa del Cine, tret dels menors de 14 anys i majors de 60, que poden beneficiar-se directament del preu reduït. En aquests deu anys, més de 22 milions d’espectadors han gaudit d’aquesta iniciativa que va nàixer el 2009 per incentivar l’afluència a les sales en època de crisi. L’edició anterior, a l’octubre, va sumar més de 19.000 espectadors a les sales de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next