La Paeria avança la tramitació del Pla especial per instal·lar un càmping a les Basses

ACN
20-10-2021
  • La Paeria avança la tramitació del Pla especial per instal·lar un càmping a les Basses

La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida informarà aquest dimecres sobre l'aprovació provisional del Pla especial urbanístic de les Basses, que permetrà ordenar el parc i instal·lar-hi un càmping. La proposta defineix en quina zona del parc es pot ubicar aquest tipus d'equipament i també delimita l'àrea en la qual no seria admissible. El nou planejament de les Basses preveu 323 unitats d'acampada en una àrea per a càmping de 6,5 ha que representen un terç de la superfície total de l'actuació, que són 21,5 ha. L'expedient d'aquest projecte va quedar aturat en el seu moment a conseqüència de la moratòria de la Generalitat pel que fa a la implantació de nous càmpings arreu del país.

La tramitació del Pla és necessària per tal d'ordenar els usos establerts en el planejament general vigent que permeten l'activitat de càmping, que es vol implantar per dinamitzar el parc de les Basses. Aquest Pla especial ja va ser aprovat inicialment per la Junta de govern local el mes de febrer passat i ara seguirà la seva tramitació al ple municipal d'aquest mes, abans de l'aprovació definitiva, que correspondrà a la Generalitat.

En paral·lel, l'Ajuntament de Lleida treballa en el model de gestió que es podrà posar en marxa un cop aprovat el Pla especial. En aquest sentit, una vegada definides les zones que no seran de càmping, es fixaran els usos que tindran aquestes àrees, com seran compatibles amb el càmping i s'incidirà en què totes les actuacions que efectuï la Paeria estiguin d'acord amb l'estructuració prevista.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?