La Paeria cedeix diferents espais esportius a instituts de Lleida per a ús educatiu

REDACCIÓ
15-10-2020
  • La Paeria cedeix diferents espais esportius a instituts de Lleida per a ús educatiu
  • La Paeria cedeix diferents espais esportius a instituts de Lleida per a ús educatiu

L’Ajuntament de Lleida ha cedit diferents espais esportius a instituts de Lleida per poder-hi realitzar activitats educatives en adaptació a la Covid-19. A finals del mes d’agost i abans de l’inici del curs escolar la Paeria va posar a disposició del conjunt de la comunitat educativa 96 equipaments i espais (centres cívics, centres culturals, parcs i jardins) en previsió de les possibles necessitats per adaptar-se als requeriments derivats de la incidència de la Covid-19.

Des de l’inici de curs s’han respost les necessitats que han traslladat diferents educatius i, en l’actualitat, l’Ajuntament de Lleida, per mitjà de les regidories d’Esport i Educació, cedeix el pavelló de la Bordeta en horari de matí a l’INS Maria Rúbies, el pavelló Juanjo Garra en horari de matí a l’Institut- Escola Torre Queralt, el Camp de Futbol de Balàfia Manuel Lorite a l’INS Torre Vicens en diferents franges horàries i la Pista poliesportiva de Ciutat Jardí i el Velòdrom Municipal a l’INS Guindàvols. Des de la regidoria d'Esports també s'han cedit les pistes esportives situades vora l'escola Francesco Tonucci, així com les que hi ha prop de l'Escola Riu Segre.

A aquests usos que es mantindran durant tot el curs escolar, cal afegir que, de manera puntual, alguns centres utilitzaran les pistes municipals d'atletisme situades al parc de les Basses, en horari de matí).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?