La Paeria de Lleida arrenca el concurs per a renovar la gestió del Cafè del Teatre de l'Escorxador

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
17-04-2024
Actualitzat: 17-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Lleida arrenca el concurs per a renovar la gestió del Cafè del Teatre de l'Escorxador
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida portarà a aprovació en el pròxim ple els plecs de licitacions per a la concessió administrativa del nou contracte de gestió del Cafè del Teatre de l’Escorxador, amb previst inici de funcionament al mes de setembre.

El nou adjudicatari haurà de coordinar la programació cultural, gestionar el servei de bar (amb possibilitat d'incorporar terrassa exterior) i proveir el servei tècnic per a les activitats culturals (so i il·luminació).

Es valorarà en les ofertes la qualitat de la programació (local, catalana, nacional i internacional), amb una oferta variada en disciplines, estils i tendències, especialment música en viu, a més d'altres manifestacions culturals. També es considerarà la connexió amb circuits culturals, teixit associatiu i comunitari, i el món artístic local.

La regidoria de Cultura tindrà prioritat en la programació per a esdeveniments com Animac, Festival de Poesia, MUD, Cafè Curt i Jazz Tardor.

Pel que fa al bar, haurà d'obrir almenys 5 dies a la setmana, coincidint amb actes culturals, amb horari de 17.30 a 22.30 hores.

El preu de licitació és de 18.989,47 euros anuals, ampliable per ofertes econòmiques, amb durada de dos anys, prorrogables per dos més.

L'actual concessió finalitza el 16 de juny, amb previsió d'actuacions de millora durant l'estiu, especialment en instal·lacions elèctriques, climatització i il·luminació.

Els criteris de valoració inclouen el cànon proposat, preu del servei tècnic, experiència del personal i projecte de gestió del Cafè del Teatre.

Comparteix

També t'interessarà