La Paeria de Lleida elabora un directori d'empreses de la ciutat del món audiovisual

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
09-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Lleida elabora un directori d'empreses de la ciutat del món audiovisual
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida està desenvolupant un directori d'empreses del sector audiovisual de la regió, amb l'objectiu de proporcionar una base de dades completa de professionals i serveis relacionats amb aquest àmbit. Aquest directori classificarà les empreses de Lleida ciutat i de la demarcació per categories, sent la Lleida Film Commission l'entitat responsable de gestionar aquesta nova eina i mantenir-ne la informació actualitzada. Les empreses interessades poden sol·licitar la inscripció a través d'un formulari, i les seves dades es publicaran en el Directori de Lleida al web de l’Ajuntament.

La Lleida Film Commission, en col·laboració amb la Catalunya Film Commission (CFC), té com a objectiu promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya, així com consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana. En la preparació d’un rodatge a Lleida, la funció de la Lleida Film Commission és ajudar els professionals en la cerca de localitzacions, informar sobre les condicions de filmació i gestió de permisos, i proporcionar assistència en altres necessitats relacionades amb la producció audiovisual.

D'altra banda, l'Ajuntament de Lleida ha implementat un nou tràmit per sol·licitar ocupacions de Via Pública per a filmacions, diferenciant dues tipologies de rodatges segons la seva magnitud. Aquest nou procediment estableix requisits específics per a cada cas, com la Declaració Responsable per a rodatges de petita escala i la Sol·licitud d'Ocupació de Via Pública per a rodatges més grans. Aquesta iniciativa té com a finalitat agilitzar els tràmits i millorar la gestió dels permisos relacionats amb les activitats audiovisuals a la ciutat de Lleida, garantint alhora el compliment de l'ordenança municipal de civisme i convivència.

Comparteix

També t'interessarà