La Paeria de Lleida expedienta la concessionària del servei de manteniment de la jardineria urbana per incomplir el contracte

REDACCIÓ
Publicat: 
22-09-2023
Actualitzat: 22-09-2023 19:29
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Lleida expedienta la concessionària del servei de manteniment de la jardineria urbana per incomplir el contracte
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat un expedient sancionador contra la UTE que gestiona el gruix del manteniment de la jardineria urbana per un incompliment del contracte del servei. La concessionària no va realitzar, en tres ocasions, la retirada d’urgència d’arbres o branques caiguts en la via pública, tot i formar part del contracte i malgrat els requeriments dels tècnics municipals.

L’expedient obert ha estat possible gràcies a les tasques de revisió i certificació de les feines executades per la UTE -tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat- que duen a terme tècnics municipals.

La tinent d’alcalde i regidora d’Agenda Urbana i Espai Agrari, Begoña Iglesias, ha remarcat que aquest expedient és una de les mesures adoptades per la Paeria per garantir el compliment del contracte de manteniment de la jardineria per part de la UTE i ha avançat que s’estudien més penalitzacions econòmiques per altres incompliments.

Comparteix

També t'interessarà