La Paeria de Lleida inicia aquesta setmana les portes obertes a les Escoles Bressol Municipals

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
15-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Lleida inicia aquesta setmana les portes obertes a les Escoles Bressol Municipals
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia demà, dimarts 16 d'abril, les jornades de portes obertes de les Escoles Bressol Municipals, una iniciativa que pretén obrir aquests centres educatius a totes les famílies amb nens i nenes petites. Les properes sessions tindran lloc el demà, el 18 i el 24 d’abril en horari de 17 a 18.30 h.

L'objectiu principal d'aquestes jornades és donar a conèixer les escoles i els seus equips docents a les famílies que consideren matricular els seus infants de 0 a 3 anys per al proper curs escolar, el 2024-25.

Durant les portes obertes, els docents guiaran les famílies en un recorregut per les instal·lacions, mostrant les aules, el menjador, el pati i tots els espais educatius del centre. Això permetrà un primer contacte amb els equips docents, on les famílies podran formular preguntes sobre els horaris, la recepció dels nens, els preus, així com sobre el projecte educatiu, que inclou activitats, sortides, ambient d'aprenentatge, participació familiar, i treball en hàbits i rutines.

Cal concertar cita prèvia per a les portes obertes de les escoles Bressol de Llívia (973 238410), Magraners (973 211806) i Sucs (973 748415). L’escola Bressol de Raimat, enguany, ofereix visites personalitzades; per a això, és necessari trucar per concertar dia i hora al 973 72 42 37. És rellevant destacar que l’Escola Bressol de Raimat és l'única que ofereix un innovador projecte d’immersió anglès-català, amb grups molt reduïts, en un entorn privilegiat envoltat de natura.

L’Ajuntament de Lleida encoratja totes les famílies locals a descobrir la xarxa d'escoles bressol municipals.

Comparteix

També t'interessarà