La Paeria desestima el recurs de l'antiga concessionària de l'estació d'autobusos

ACN
05-04-2022
  • La Paeria desestima el recurs de l'antiga concessionària de l'estació d'autobusos

L'Ajuntament de Lleida ha acordat desestimar el recurs de reposició interposat per Edalsa (Estació d'Autobusos de Lleida) contra l'acord plenari del 25 de febrer, on la Paeria va aprovar el final de la concessió del servei i la reversió de l'antiga terminal al patrimoni municipal transcorreguts els 50 anys previstos en el contracte. L'informe jurídic de l'Oficial Major estableix que "l'objecte de la reversió ha de ser la finca originàriament destinada a l'estació d'autobusos", és a dir, les tres finques registrals dividides pel concessionari el 1988, que inclouen l'espai on s'ubicaven les oficines i un antic restaurant, a més de l'actual baixador. La desestimació del recurs s'haurà de ratificar en el Ple extraordinari que es farà divendres.

La Comissió informativa per a les Polítiques de Gestió d'Economia, Presidència, Participació i Promoció Econòmica de la Paeria ha votat aquest dilluns favorablement l'informe jurídic de l'Oficial Major on es resol desestimar íntegrament el recurs, amb els vots favorables dels grups d'ERC, JxCat i Comú, i l'abstenció del PSC, el PP, Ciutadans i els regidors no adscrits. Aquest acord es votarà en el ple extraordinari de l'Ajuntament de Lleida convocat per aquest divendres.

En el recurs reposició presentat per l'empresa, Edalsa va al·legar que només corresponia retornar al patrimoni municipal una de les tres finques registrals, les andanes i espais adjacents, però no les altres dues, on es trobaven les oficines i un antic restaurant.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta