La Paeria facilitarà als serveis d’emergència informació de les finques de l’Horta amb l’objectiu de poder actuar amb major rapidesa en cas d’emergència

REDACCIÓ
20-11-2019
  • La Paeria facilitarà als serveis d’emergència informació de les finques de l’Horta amb l’objectiu de poder actuar amb major rapidesa en cas d’emergència

Un dels punts de la Comissió de l’Horta celebrada aquest dimarts a l'Ajuntament de Lleida, va ser l’estat de l’app de l’Horta. Josep Maria Baiget, vicepresident de la Comissió, ha valorat molt positivament la primera fase d’aquest dispositiu, destacant-ne el compliment dels objectius que es van plantejar inicialment. 

Segons Baiget, “volem treballar en la recollida de qualsevol tipus d’informació sensible que els propietaris de les torres ubicades a l’Horta de Lleida ens vulguin facilitar, com per exemple ubicació de dipòsits de combustible, gossos potencialment perillosos, persones amb llicència d’armes, existència de persones amb mobilitat reduïda, etcètera”. 

Una vegada recopilada tota aquesta informació sensible es procurarà fer una base de dades en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i Protecció Civil i dels serveis d’emergència de la Generalitat de Catalunya, com Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals o els Serveis d’Emergències Mèdiques, entre altres”. 

“Des de l’Ajuntament de Lleida pretenem que els veïns i veïnes de l’Horta de Lleida tinguin una resposta ràpida i eficient davant una possible emergència”, ha conclòs Baiget. 

La Comissió Territorial de l’Horta també va informar sobre els danys causats a l’Horta de Lleida sobre la riuada produïda el passat dia 23 d’octubre, que va danyar diversos camins i va dificultar la mobilitat en alguns punts de l’Horta.

El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha destacat que “el govern municipal ha realitzat tots els esforços, des del primer minut, per ajudar els propietaris de les finques afectades i ha garantit la mobilitat en tots els camins de l’Horta, realitzant actuacions d’urgència quan ha estat necessari”. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?