La Paeria farà un pla de treball per la millora del Centre Històric

REDACCIÓ
14-11-2019
  • La Paeria farà un pla de treball per la millora del Centre Històric

La Paeria presentarà d’aquí a tres mesos un pla de treball per la millora del Centre Històric. Aquest ha estat el compromís que han expressat la regidora del barri i tinent d’alcalde Montse Pifarré i les regidores de les Polítiques per als drets socials, Regina Cairol, i la de Transparència i Lluita contra la corrupció, Elena Ferre, amb els representants de la plataforma Som Veïns en una reunió que han mantingut aquest dimecres a la tarda a l’Ajuntament.

Les regidores han escoltat les demandes dels membres de la plataforma, que agrupa a diferents col·lectius del Centre Històric, que han anat en la línia de demanar una dignificació del barri, un objectiu que també comparteix el govern municipal. A més, se’ls hi ha explicat les primeres actuacions que s’han dut a terme, principalment en l’àmbit dels Serveis Socials.

En una pròxima reunió, passat el termini fixat, es concretarà la presentació d’aquest pla de treball i es farà un repàs de les actuacions que ja s’hagin endegat. Una d’aquestes primeres actuacions serà la constitució d’una taula institucional interdepartamental amb la Generalitat per abordar la situació de les famílies més desfavorides. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?