La Paeria i Inserta Empleo de la Fundació Once col·laboren per afavorir l’ocupabilitat de persones amb discapacitat

REDACCIÓ
25-10-2019
  • La Paeria i Inserta Empleo de la Fundació Once col·laboren per afavorir l’ocupabilitat de persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Lleida i l’entitat Inserta Empleo de la Fundació Once col·laboraran per trobar línies de col·laboració que afavoreixin l’ocupabilitat de persones amb discapacitat. La tinent d’alcalde i regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social, Anna Campos, s’ha reunit aquest dimarts amb el director territorial de Catalunya i Balears de la Fundació Inserta Empleo de l’Once, Enric Opi, i la consultora de la unitat de proximitat d’Inserta Empleo, Rocío Martínez. També han participat en la reunió tècniques de l’Institut Municipal d’Ocupació i de l’Àrea d'atenció a les persones amb discapacitat.

L’objectiu ha estat doble. D’una banda, s’ha informat de la creació de la unitat de proximitat de la Fundació i de les accions que desenvolupa, amb el compromís d’incloure a les persones amb discapacitat a l’entorn laboral. De l’altra, s’ha parlat de trobar eines de col·laboració entre Paeria i la Fundació, donat que ambdues parts són sensibles a l’hora de promoure propostes que contribueixin a l’ocupabilitat d’aquest col·lectiu.

Inserta Empleo és l’entitat de la Fundació Once especialitzada en la prestació de serveis d’intermediació laboral, captació i desenvolupament de talent amb discapacitat i gestió d’ocupació per aconseguir la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?