La Paeria millora el Centre Cívic de Llívia

REDACCIÓ
Publicat: 
31-01-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria millora el Centre Cívic de Llívia
  • La Paeria millora el Centre Cívic de Llívia
  • La Paeria millora el Centre Cívic de Llívia
  • La Paeria millora el Centre Cívic de Llívia

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat diverses obres de millora al Centre Cívic de Llívia, unes actuacions llargament reivindicades pels veïns i veïnes i pels usuaris d’aquest equipament municipal. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, el regidor de l’Horta, Joan Ramon Castro, i el regidor d'Esports, Sergio González, han visitat els treballs i han compartit una estona amb els usuaris. El responsable d’Urbanisme ha destacat que “els treballs dotaran d’un major confort als usuaris d’aquestes instal·lacions i suposaran una millora considerable en la prestació de serveis i activitats” i ha assenyalat que la voluntat de l'Ajuntament és dur a terme les actuacions als barris sempre d'acord amb la voluntat dels veïns.

Aquestes obres es duen a terme de forma consensuada amb l'Associació de Veïns del barri, que va demanar renunciar a l'obra prevista inicialment d'un parc per a gossos, en favor d'aquestes millores al casal. El termini previst per a l’execució dels treballs és de dos mesos i el pressupost és de 39.991,14 euros.

Les millores consisteixen en l’enderroc dels lavabos existents, que estaven en mal estat, i la construcció de nous a la zona d’oficines de planta baixa, amb l’adequació dels espais pertinents. També es pavimentarà tota la superfície del menjador, que s’havia desgastat pel pas del temps, i es pintarà i s’arranjaran petits desperfectes de la sala principal del local social.

El Local Social de Llívia està situat al centre del barri, envoltat per l’escola Segrià, l’Escola Bressol de Llívia i les instal·lacions del Camp de Futbol. Té l’accés principal pel carrer Gran de Llívia, i accés lateral a la parcel·la pel carrer de Grealó

Comparteix

També t'interessarà