La Paeria ofereix 3.000 places a les estades d'estiu

REDACCIÓ
Publicat: 
03-04-2019
Actualitzat: 03-04-2019 11:47
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria ofereix 3.000 places a les estades d'estiu

L’oferta educativa, esportiva i de lleure de la Paeria per a aquest estiu, que comprèn els programes Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania, ofereix 3.000 places per a nens i nenes d’1 a 14 anys, entre els mesos de juliol i agost, en diferents equipaments municipals de la ciutat. Així ho van anunciar ahir la tinent d’alcalde, Montse Parra, i la regidora d’Educació, Rosa Maria Salmeron.

Estiu de Petits és un projecte de lleure educatiu destinat a nens d’1 i 2 anys que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost coincidint amb el període de vacances escolars. Les activitats per a aquests nens de tan curta edat se centren en el joc, l’expressió plàstica i la música, incidint en valors com la participació i el respecte envers els altres.

Hi haurà dos torns: de l’1 al 26 de juliol i del 29 de juliol al 26 d’agost. Estiu de Joc està dirigit a nens de 3 a 11 anys i s’incorpora aquest any Estiu de Joc 2, per a les edats de 12 a 14 anys. Aquests programes inclouen tallers d’expressió plàstica, jocs i música. Hi haurà quatre torns entre l’1 de juliol i el 26 d’agost.

Finalment, Esportmania, dirigit a les edats entre 4 i 14 anys, inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure als diferents barris. A banda de jocs hi haurà esports com gimnàstica rítmica, bàsquet, patinatge, tir amb arc i golf, entre d’altres. També cursets de natació per a nens de 3 a 8 anys. Hi haurà quatre torns entre l’1 de juliol i el 26 d’agost.

Comparteix

També t'interessarà