La Paeria ordena a Adif arreglar l'entorn de l'estació, ple d'herbes i residus

S.E.
27-10-2020
  • La Paeria ordena a Adif arreglar l'entorn de l'estació, ple d'herbes i residus
  • La Paeria ordena a Adif arreglar l'entorn de l'estació, ple d'herbes i residus

La Paeria ha ordenat a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) que arregli una finca de la seua propietat ubicada al costat de l’estació de trens, entre els carrers Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Roger de Llúria i avinguda del Segre, que afecta principalment l’entorn de Pardinyes al llarg de Roger de Llúria.

Assegura que no ha complert tots els requeriments d’una ordre anterior, dictada el desembre del 2019, de manera que ara li concedeix dos mesos per acatar-los i netejar i adequar set zones d’aquesta finca. Entre altres qüestions, ordena desbrossar diversos punts envaïts per herbes, arbustos i fins i tot figueres, retirar escombraries, residus i materials acumulats, així com reparar trams del mur perimetral que es troben deteriorats.

Veu “abandó i deixadesa” i ordena reparar trams de mur, retirar material i fins i tot tallar dos figueres

Així mateix, l’adverteix que un nou incompliment comportaria la imposició d’una multa i l’informa que, fins que no executi els treballs, ha de prendre mesures per tal de garantir la seguretat de les persones a la zona.

A mitjans de setembre la Paeria va inspeccionar la finca per comprovar si havia complert el requeriment i va constatar que Adif havia “donat compliment” a alguna de les actuacions ordenades anteriorment, com per exemple reparar forats al mur de Roger de Llúria i retirar el cartell de pàrquing, netejar el solar situat a l’extrem de la finca al qual s’accedeix des de l’avinguda del Segre.

Tanmateix, afirma que “en general hi continua havent un gran estat d’abandó i deixadesa; està ple d’herbes, escombraries, material amuntegat, algun amb evidents símptomes que porta anys en desús”, i afegeix que el tancament a l’avinguda del Segre “continua sent molt precari”.

Per aquest motiu, ara ordena de nou complir les mesures dictades el desembre del 2019, que consisteixen a desbrossar el solar, netejar les deixalles, retirar els residus en desús i tot el material, tallar la figuera a la cantonada de Roger de Llúria i Comtes d’Urgell i la del mur de l’avinguda del Segre i reparar els trams de mur que es troben de mal estat.

També insta a tancar correctament l’accés a la parcel·la per l’avinguda del Segre i a prendre mesures al mur de terra situat a la pujada des d’aquest carrer a Príncep de Viana “per evitar despreniments”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta