La Paeria preveu enderrocar les antigues piscines de Camps Elisis per ampliar el parc

SANTI COSTA DOMINGO
08-06-2018
  • La Paeria preveu enderrocar les antigues piscines de Camps Elisis per ampliar el parc

L’ajuntament preveu demolir l’edifici de les antigues piscines municipals dels Camps Elisis per dotar aquesta zona de més equipaments i “atansar més els Camps Elisis al barri de Cappont”. Així ho va confirmar ahir el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, que va destacar que aquest projecte “és una actuació que fa un parell d’anys es va posar sobre la taula. Ara estudiem les possibles alternatives en funció de les necessitats de Cappont, però de moment no hi ha projecte ni calendari per a aquesta obra”. Entre els possibles usos que se li pot donar al solar de les piscines cobertes, que estan tancades des de l’any 2007, hi ha les de millorar els equipaments del pavelló Antorxa, ampliar les instal·lacions del col·legi Camps Elisis i de l’escola bressol o ampliar les zones verdes del parc per “fer que Cappont i els Camps Elisis estiguin més integrats i propers”, va apuntar Larrosa.

En aquest sentit, el regidor va precisar que “tenim diversos suggeriments per a la zona: des de la proposta d’Ensenyament per ampliar el col·legi fins a renovar l’Antorxa, la qual cosa és una demanda veïnal.

Tocarà veure totes les alternatives que tenim sobre la taula i definir l’ús d’aquest espai. El nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ja preveu una reordenació d’aquest espai, però encara falta concretar-ne el nou ús”, va remarcar Larrosa. Les instal·lacions de les piscines cobertes de Camps Elisis estan tancades des de l’any 2007. Actualment, dins del recinte hi ha un rocòdrom. En el moment del tancament, es va plantejar la rehabilitació d’aquest espai, però la iniciativa no va prosperar perquè era més barat enderrocar-lo i reconstruir-lo que intentar renovar el complex.

Així mateix, fa diversos anys que els veïns de Cappont demanen una rehabilitació del pavelló Antorxa, que es troba en mal estat i que encara continua acollint partits i entrenaments de bàsquet. La presidenta de l’associació de veïns de Cappont, Veni Ros, va explicar que el projecte de rehabilitació va figurar als pressupostos participatius de l’any passat però no va ser dels més votats. Aquest any el van tornar a proposar com a projecte de barri, però no va superar el tall i no és al llistat definitiu a votació.

Ros va explicar així mateix que estan redactant el pla de mobilitat de Pardinyes, per fer més carrers unidireccionals, incorporar camins escolars i millorar l’accés a la passarel·la al carrer Camí de Corbins.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta