La Paeria rehabilita la pista esportiva de la Bordeta

REDACCIÓ
16-09-2020
  • La Paeria rehabilita la pista esportiva de la Bordeta
  • La Paeria rehabilita la pista esportiva de la Bordeta
  • La Paeria rehabilita la pista esportiva de la Bordeta

L’ajuntament va començar ahir els treballs per millorar el paviment de la pista poliesportiva de la Bordeta. L’actuació, que compta amb un pressupost de 14.407 euros i durarà al voltant d’una setmana, també contempla netejar i retirar les males herbes de l’interior i l’entorn del complex poliesportiu. La rehabilitació de la pista era una reivindicació veïnal de feia mesos, ja que l’associació de veïns va assegurar en el seu moment que la pista estava tan degradada que amb prou feines no es podia jugar a res i que era de les poques pistes poliesportives del barri.

Per la seua part, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, va assenyalar que aquesta millora “permetrà donar servei a les escoles del barri i també es podran oferir activitats lúdiques i esportives als veïns i els clubs i entitats de la ciutat”. Postius va assenyalar que s’ha prioritzat aquesta actuació “ateses les necessitats que presenten les escoles del barri”.

Al seu torn, el regidor d’Esports, Sergio González, va reconèixer que el consistori ha rebut moltes peticions d’entitats i clubs esportius per utilitzar espais municipals i amb la millora d’aquesta pista “se’ls amplien les opcions”.

Comparteix

També t'interessarà