La Paeria renovarà els ascensors d'accés a la Seu Vella i el Canyeret

S.C.D.
22-05-2020
  • Ascensors accés Seu Vella Canyeret

L’ajuntament va confirmar ahir que en les properes setmanes renovarà els ascensors d’accés a la Seu Vella i els jutjats del Canyeret després que en els últims anys s’hagin avariat de forma freqüent. Malgrat que encara no hi ha una data fixada, el consistori va fixar en “setmanes” l’actuació, que es va paralitzar per la crisi sanitària del coronavirus. La instal·lació dels nous costa 270.000 euros i està previst que les obres durin al voltant de tres mesos.

La renovació dels ascensors és un projecte que va aprovar la comissió d’Urbanisme de la Paeria el març de l’any passat, amb l’anterior govern municipal, però no ha estat fins ara que s’ha començat a tramitar l’actuació. Precisament, el consistori va enviar ahir l’informe tècnic per treure a concurs les obres. El primer tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, va explicar que aquesta renovació es du a terme “perquè un dels ascensors està avariat i l’altre comença a donar problemes, de forma que s’ha decidit portar a terme les dos obres de cop i canviar-los alhora”.

Les avaries en aquests ascensors s’havien convertit en una tònica habitual en els últims anys, amb les queixes dels veïns com de turistes que s’adreçaven a la Seu Vella. Les avaries també afectaven els treballadors dels jutjats del Canyeret.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next