La Paeria reparteix més de 1.400 mascaretes infantils de diferents col·lectius i particulars

REDACCIÓ
27-05-2020
  • La Paeria reparteix més de 1.400 mascaretes infantils de diferents col·lectius i particulars
  • La Paeria distribueix més de 1.400 mascaretes infantils de diferents col·lectius i particulars
  • La Paeria reparteix més de 1.400 mascaretes infantils de diferents col·lectius i particulars

L’Ajuntament de Lleida distribuirà aquest dijous als barris de la Bordeta, Cappont, el Clot de les Granotes i Universitat les mascaretes infantils que entitats i ciutadanes particulars han fet arribar a la Paeria per destinar-les als nens i nenes de Lleida que ho necessitin.

En aquesta ocasió s’han recollit 1.417 mascaretes, que han confegit solidàriament  des de l’AV de Torres de Sanui, les Cosidores de Pardinyes, Cosidores de la Partida de la Mariola,  l’ Associació de Nigèria  de Lleida, l’ Associació Diablada Boliviana Lleida, l’Associació AMELL, l’Associació Foulbe Fouladou Kolda, l’ Associació Argelino-Catalana i l’Associació Musokafo Gambia, integrants del Fòrum Ciutadà per la Cohesió Social. També han treballat solidàriament cosint mascaretes pel més petits de la ciutat ciutadanes particulars i cal destacar també que l’AMPA del Col·legi Riu Segre ha finançat la tela amb què han realitzat les mascaretes les cosidores de Pardinyes.

“L’afecte i la tendresa que hi ha darrere de cadascuna de les mascaretes que hem recollit és una de les millors mostres de solidaritat de la ciutadania de Lleida en la crisi sanitària global més important d’aquest segle, i com a alcalde de Lleida vull agrair aquest treball desinteressat pensant en els més petits de la nostra societat”, ha declarat Miquel Pueyo.  

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha recollit aquest matí les mascaretes que han realitzat diferents associacions de migrants de Lleida que formen part del Fòrum Ciutadà per la Cohesió Social. El Paer en Cap els ha agraït la seva donació, així com la seva participació activa durant l’estat d’alarma en tasques solidàries. Membres d’aquestes entitats han repartit àpats, termòmetres, i formen part de la comissió de suport a temporers.

La Paeria ja va realitzar un primer repartiment de 1.400 mascaretes infantils aquest mes de maig als Centres Cívics del Centre Històric, Pardinyes i Balàfia. Al barri del Secà de Sant Pere i Magraners, el repartiment l’han fet directament les entitats “Cosim per tothom” i l’AV de Torres de Sanui.

El repartiment d’aquest dijous, 28 de maig, tindrà lloc de les 17h a les 19h al Centres Cívic de La Bordeta (17h-19h), al Centre Cívic de Cappont (17h a 19h), a la plaça del Clot de les Granotes (17h-19h) i al barri Universitat, davant del rectorat. L’Ajuntament de Lleida organitzarà el repartiment amb personal municipal, Guàrdia Urbana i voluntaris de la Xarxa de Voluntariat. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...