La Paeria s’il·luminarà de verd amb motiu del Dia Mundial dels Farmacèutics

REDACCIÓ
24-09-2021
  • La Paeria s’il·luminarà de verd amb motiu del Dia Mundial dels Farmacèutics
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

La façana de la Paeria s’il·luminarà aquest vespre de color verd amb motiu del Dia Mundial dels Farmacèutics, organitzat per la Federació Internacional Farmacèutica (FIP). D’aquesta manera, l’Ajuntament de Lleida s’adhereix a la campanya, impulsada pel Consell General dels Farmacèutics sota el lema “Farmàcia: sempre de confiança, al servei de la teva salut”, amb què es vol destacar com, ara més que mai, enfront de les notícies falses i la desconfiança en les institucions, la professió ha confirmat ser un referent de credibilitat al servei del benestar dels ciutadans.

Organitzacions de tot el món, entre elles el Consell General, Col·legis de Farmacèutics i farmacèutics a títol particular se sumen cada any el 25 de setembre a aquesta celebració amb l'objectiu de destacar la labor de la professió farmacèutica i compartir-lo entre altres amb els pacients, administracions, altres professionals de la salut.

El Dia Mundial del Farmacèutic va ser establert per la Federació Internacional Farmacèutica o FIP, per les seves sigles en anglès. Això va ocórrer durant un Consell celebrat el setembre de 2009 a Istanbul (Turquia). La data 25 de setembre va ser triada per a commemorar el dia en què va ser creada aquesta organització. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?