La Paeria suprimeix els mercats municipals i fumigarà alguns carrers per seguretat

ACN
23-03-2020
  • La Paeria suprimeix els mercats municipals i fumigarà alguns carrers per seguretat

L'Ajuntament de Lleida suprimirà aquesta setmana els mercats municipals que es fan dijous al Camp d'Esports i dissabte a l'aparcament de Pardinyes per "seguretat". Així ho ha anunciat l'alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo, aquest dilluns a través del compte de Youtube de la Paeria. Pueyo explica que la decisió s'ha pres per "evitar qualsevol risc" i perquè es buidarà i tancarà l'aparcament del Camp d'Esports per si cal posar-lo a disposició del sistema sanitari. Pueyo també ha anunciat que es fumigarà amb una solució antisèptica algunes zones de la ciutat "per prevenció" davant l'augment de casos de coronavirus.

Pueyo també ha explicat que s'ha reorganitzat l'estructura de la Paeria en cinc àrees: finances i administració, Salut, serveis bàsics, Seguretat i Logística. Aquestes àrees les dirigirà alcaldia amb el suport d'un comitè de coordinació.

L'alcalde segueix demanant el confinament de la ciutadania per "solidaritat" i recorda que si no es compleix, hi actuaran les forces de seguretat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?