La Paeria tractarà els temes vinculats a la gent gran en el Consell Municipal Lleida Social

REDACCIÓ
09-11-2021
  • La Paeria tractarà els temes vinculats a la gent gran en el Consell Municipal Lleida Social
  • La Paeria tractarà els temes vinculats a la gent gran en el Consell Municipal Lleida Social

L’Ajuntament de Lleida debatrà els temes vinculats a la gent gran de la ciutat al Consell Municipal Lleida Social. Aquest és el nou òrgan de participació i informació dels assumptes relacionats amb els serveis socials, que dona aixopluc a l’àrea de les persones sèniors i que aprofundirà en les qüestions que interessen a aquest col·lectiu. Perquè això es pugui fer efectiu, la cinquantena de membres del Consell Municipal de la Gent Gran han estat convocats a la reunió d’aquest dilluns per aprovar la dissolució de l’organisme. La votació ha tirat endavant per 35 vots a favor, 5 en contra i 2 abstencions. D’aquesta manera, els membres que en formaven part s’incorporaran al nou consell.

En la reunió d’aquest dilluns, a la sala Jaume Magre, la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, ha explicat la voluntat és aprofundir en la participació i el treball en xarxa per millorar el benestar social de la ciutadania. El nou Consell Municipal Lleida Social promou la participació en la presa de decisions i permetrà adequar el sistema de serveis socials a les necessitats de les persones i la seva diversitat. La regidora Sall ha explicat que aquest nou model unifica els òrgans de participació i d’informació de caràcter social i els té sota l’aixopluc d’un mateix àmbit normatiu. Els canvis de la normativa vigent i l’evolució social i econòmica que s’han produït els darrers anys han motivat aquesta reorganització.

El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat també ja es va dissoldre i, seguint el mateix funcionament, també s’incorporarà al nou Consell com a membres d’un Grup de treball sectorial permanent. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta