La Panera aposta per la 'Poesía de mierda' de Titilamel

REDACCIÓ
13-09-2019
  • La Panera aposta per la 'Poesía de mierda' de Titilamel

L’espai Arxiu Javelina del Centre d’Art La Panera de Lleida va acollir ahir la presentació del llibre poemari Poesía de mierda, de l’artista i dissenyador de Llardecans Ernest Costafreda –més conegut per Titilamel, el seu nom artístic–, que es va convertir així mateix en rapsode i va recitar els seus versos acompanyat dels acords d’una guitarra acústica.

Amb el títol de l’obra, Costafreda planteja un projecte creatiu multidisciplinari que va més enllà de la publicació del llibre i que té com a objectiu reivindicar el poder de l’amor per sobre de la por mitjançant la moda, la fotografia, el cine o l’acció poètica urbana. D’aquesta manera, la presentació d’ahir va donar inici a una exposició de Costalamel formada per tot el material artístic que ha anat reunint durant el procés de creació, des de vídeos i fotografies fins a peces de roba dissenyades per ell mateix.

Ernest Costafreda es va fer conegut fa diversos anys per ser el creador de l’exitosa marca de roba Costalamel, que va arribar a vendre les seues peces en trenta-cinc països i a facturar 400.000 euros anuals fins fa dos anys, quan Costafreda va tancar l’empresa per diversos motius. Va ser en aquell moment quan va decidir viatjar a Sud-amèrica, bressol d’aquest nou projecte artístic.

Publicat sota el segell literari Stendhal Books, Poesía de mierda es troba disponible tant a la pàgina web de l’editorial com a titilamel.com. El preu és de 14 euros.

Poesia als serveis del Biloba i la Biblioteca

Paral·lelament a l’exposició de La Panera, Costafreda ha adornat els serveis de la Biblioteca Pública de Lleida i la discoteca Biloba amb dibuixos i poesia amb el seu peculiar estil gràfic. En els dos espais podran visitar-se les intervencions fins aquest cap de setmana en l’horari habitual.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta