La Panera obra la convocatòria de les beques Art i Natura a la Creació 2020

REDACCIÓ
14-06-2020
  • La Panera obra la convocatòria de les beques Art i Natura a la creació 2020

El Centre d’Art la Panera convoca anualment les Beques Art i Natura a la Creació, en col·laboració amb el Centre d’Art i Natura de Farrera, el Centro de Arte y Naturaleza d’Osca, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la Fundación Cerezales Antonino y Cinia de Cerezales del Condado, per tal de promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals.

La dotació de les beques és de 8.000 €, que es repartiran en dues beques de 4.000 €, impostos inclosos, per als dos projectes seleccionats. El termini de presentació d’originals que concursen a les Beques Art i Natura a la Creació finalitza el 31 de juliol de 2020 a les 14 h.

Els projectes que optin a les Beques Art i Natura a la Creació s’han de presentar al Registre de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (Ajuntament de Lleida), situada a la Rambla de Ferran, núm. 32, 25007 Lleida, en horari d’atenció al públic (consulteu-lo al web omac.paeria.cat). Es poden entregar personalment, a través d’una altra persona en representació de la interessada o per correu postal. En el cas d’enviaments internacionals, es pot enviar el projecte a l’adreça de correu electrònic següent: educaciolapanera@paeria.cat 

Jurat:

Pere Bascones, president de l’Associació d’Amics del Centre d’Art i Natura de Farrera; Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí; Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art la Panera de Lleida; Juan Guardiola, director del Centro de Arte y Naturaleza d’Osca i Alfredo Puente, curador de la Fundación Cerezales Antonino y Cinia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta