La pilot mollerussenca Ares Lahoz inaugurarà la 4a Fira Borges Motor

REDACCIÓ
21-05-2021
  • La pilot mollerussenca Ares Lahoz inaugurarà la 4a Fira Borges Motor

La Fira Borges Motor, el certamen dels vehicles d'ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues, torna per celebrar la seva quarta edició en un format completament presencial. La inauguració del certamen tindrà lloc aquest divendres, 21 de maig, a les 17 hores, als Jardins del Terrall, i serà a càrrec de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la primera dona campiona d'autocròs a l'Estat, que competeix contra homes i dones i aquest any participarà del campionat europeu.

La fira, la primera en format completament presencial des de l'inici de la pandèmia, tindrà lloc del 21 al 23 de maig, al Parc del Terrall de les Borges. Comptarà amb 3000 m2 d'exposició, més de 150 vehicles exposats, entre vehicles d'ocasió, vehicles elèctrics i híbrids, tractors i eines per treballar la terra i el camp. Enguany hi participen 8 expositors, dels quals un és del sector agrícola i la resta es dedica als vehicles d'automoció, amb vehicles que oscil·len entre els 2.000 i els 30.000 euros.

L'organització de la Fira ha preparat un seguit de mesures per minimitzar els riscos de contagi de Covid, tot i que l'aforament està limitat al 30% i la fira ja és a l'aire lliure. A les entrades, es controlarà l'accés a través duna app mòbil en la qual serà necessari un registre, i els i les assistents es podran inscriure prèviament o a la mateixa Fira.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?