La pista poliesportiva de l'Institut Joan Solà de Torrefarrera passa a ser d'ús comunitari

REDACCIÓ
Publicat: 
03-02-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La pista poliesportiva de l'Institut Joan Solà de Torrefarrera passa a ser d'ús comunitari
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Torrefarrera

L'Ajuntament de Torrefarrera i l'Institut Joan Solà han acordat l'obertura de la pista que hi ha al pati del centre com a ús comunitari. Durant el període lectiu, la pista romandrà oberta les tardes de divendres (de 16 h a 20 h) i dissabtes i diumenges (de 10:30 h a 20h). A partir de juny, quan acabin les activitats extraescolars, s'obrirà totes les tardes i els caps de setmana. L'obertura comença aquest divendres 3 de febrer, segons han acordat l'alcalde de Torrefarrera, la directora de l'Institut i el regidor d'Ensenyament.

Amb aquesta ja seran quatre instal·lacions esportives a l’aire lliure: futbol a la Rambla St. Jordi, bàsquet 3x3 al Passatge del Parc (actualment en obres), el pump track i aquesta pista poliesportiva. Amb aquesta acció el govern municipal vol continuar ampliant els recursos per practicar esport lliurement, a més de les instal·lacions per a esports federats, com el Pavelló o el Complex de futbol, ja que Torrefarrera compta amb una gran demanda de joves que volen jugar en el seu temps lliure.

L'acord forma part de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Joan Solà, en què l’Ajuntament cedeix també el pavelló poliesportiu a l’Institut durant els matins per fer les classes d'educació física. Respon també a la voluntat compartida d’optimitzar el màxim possible les instal·lacions construïdes.

L'accés serà per la porta del carrer Fermí Palau, i la vigilància del pati durant aquest ús anirà a càrrec dels agents municipals.

Comparteix

També t'interessarà