La Pobla de Segur converteix la ludoteca en centre de dia

MARIA MOLINA
24-01-2021
  • La Pobla de Segur converteix la ludoteca en centre de dia

L’ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat el projecte per convertir la ludoteca en un centre de dia per a la tercera edat. L’alcalde, Marc Baró, va explicar que les actuals instal·lacions, tancades arran de la pandèmia, són annexes a la residència geriàtrica i “hem considerat que no és una bona ubicació per a aquest equipament de cara a frenar contagis”.

La reconversió de la ludoteca en centre de dia suposarà una inversió de 57.800 euros. Tindrà capacitat per a 30 persones, oferirà serveis d’esmorzar, dinar i sopar, perruqueria, podologia i fisioteràpia i fins i tot hi haurà un bany per a la higiene personal, va explicar Baró.

La reforma costarà 57.800 euros i el centre de dia haurà d’entrar en servei a partir d’aquest estiu

A més comptarà amb una àrea enjardinada d’esbarjo. L’objectiu és començar les obres a la primavera perquè estiguin llestes aquest mateix estiu i les persones d’avançada edat puguin disposar com més aviat millor d’aquest servei. Baró va indicar que és prioritari perquè els grans no es vegin obligats a estar sempre a casa i puguin tenir un lloc on passar el dia ben atesos. El centre de dia comptarà amb personal especialitzat en l’atenció a la tercera edat.

Baró va indicar que la localitat no es quedarà sense ludoteca i que el consistori l’obrirà de nou quan disposi d’un espai per a aquesta finalitat. Va afegir que ja estudien algun immoble on traslladar-la. “La Pobla no es quedarà sense aquesta prestació, però hem considerat que l’atenció als avis és prioritària”, va dir.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?